Aanmelden Bouwdorp 2020

Met onderstaand formulier kan u uw kind opgeven voor het bouwdorp.

De inschrijvingen sluiten bij 150 aanmeldingen, daarna hanteren we een wachtlijst. Doordat we met vrijwilligers werken kan het enige tijd kosten voordat u hoort of uw kind mee kan.

Bij voldoende vrijwilligers kunnen er 200 kinderen deelnemen.

Hint: Meer vrijwilligers betekend meer kinderen, en dan met name vrijwilligers die meerdere dagen kunnen helpen. 😉

Roepnaam*

Voornamen*

Achternaam*

Jongen / meisje*
jongenmeisje

Geboortedatum van uw kind*
minimale leeftijd 6 jaar voor 01-01-2020
indien u de boodschap krijgt na aanmelden dat de datum niet correct is, probeer dan eventueel ook een andere browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Firefox) en/of ander apparaat (bijvoorbeeld een computer of laptop i.p.v. mobiele telefoon)

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer thuis*

Mobiel telefoonnummer*

Email ouders/verzorgers*

Op welke school zit uw kind?

Mijn kind wil tijdens het middagprogramma de volgende activiteit doen.
Geen voorkeurVissenSoftbalAtletiekTekenen/SchilderenFlipperkast makenCreatief met Techniek
2e keuze
Geen voorkeurVissenSoftbalAtletiekTekenen/SchilderenFlipperkast makenCreatief met Techniek

Heeft uw kind een zwemdiploma?*
Dit jaar gaan wij een middag zwemmen bij het Hofbad. Heeft uw kind geen zwemdiploma dan kan hij/zij helaas niet mee naar het zwembad. Wij zullen voor deze kinderen een leuke middagactiviteit organiseren.

Blijft uw kind op donderdag slapen?
Gemengde groepjes zijn over het algemeen leuker qua sfeer. En de kinderen willen meestal vooral in hun eigen hut slapen. Daarmee kan het dus voorkomen dat jongens en meisjes samen in één hutje liggen.

Gebruikt uw kind medicijnen?
(indien ja, dan graag bij bijzonderheden toelichten)

Mijn kind mag aan het eind van de dag van het bouwdorp zelfstandig naar huis

Wil graag samen in de groep met: (alles over de groepsindeling graag hier invullen)
Kinderen die samen opgegeven worden, worden ingedeeld in een groepje met de leeftijd van het jongste kind wanneer het leeftijdsverschil meer dan 2 jaar is.

Let op: de maximale groepsgrootte is 8 kinderen. Wij proberen zoveel mogelijk voorkeuren mee te nemen in de groepsindeling. Desondanks kan het voorkomen dat het niet altijd lukt om de kinderen bij al hun vriendjes/vriendinnetjes(hierboven ingevuld) in te delen wij vragen hiervoor uw begrip.

Ik geef op:
om te komen helpen bij het bouwdorp op de volgende dagen:
Voorbeeld: Ik heb een flexibel rooster, en wil 5 dagdelen helpen. Of Maandag ochtend, dinsdag middag en woensdag de hele dag.

Helpen kan op de volgende dagen: weekend 7 dagen ervoor(opbouw), zaterdag(opbouw), maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag(afbreken), zaterdag (afbouw) en kan in de volgende dagdelen: Hele dag, ochtend, middag. Ook is het mogelijk voor de hele week op te geven wij rekenen hieronder ma t/m vrij). Het blijkt altijd moeilijk om voldoende vrijwilligers te krijgen en deze goed te verdelen over de week. Als u een flexibel rooster heeft, geef dat dan aan zodat we uw inzet, in overleg, anders kunnen verdelen over de week.

Heeft u bezwaar als er tijdens de week foto's van uw kind worden genomen, die mogelijk voor promotie worden gebruikt? (m.b.t. promotie, de foto's zullen dan alleen voor promotie van YMCA-activiteiten (bijvoorbeeld het bouwdorp) worden gebruikt, en zijn niet bruikbaar voor derden)

Overige bijzonderheden

Wilt u in aanmerking komen voor een bijdrage van het YMCA-jeugdfonds? (Voor wie thuis iets minder te besteden heeft, zoals bijvoorbeeld ooievaarspashouders)

Wilt u meer informatie ontvangen over activiteiten in de wijk, georganiseerd door YMCA Ypenburg?

Hoe heeft u van het bouwdorp van YMCA Ypenburg gehoord*

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens, zoals de in de privacyverklaring van YMCA Ypenburg beschreven doeleinden. (opent in een nieuw venster)
akkoord met privacyverklaring