Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Knutsel- en spelmiddag: Lees dit niet

maart 28 @ 14:00 - mei 23 @ 16:00

Lees dit niet!
Zo, nu ben je vast nieuwsgierig en heb ik je aandacht, mooi 😊 Wij hebben namelijk heel leuk nieuws. In 2021 gaan we met de knutselclub een groter project starten. Wat gaan we doen? Het heeft iets te maken met puzzelen en creativiteit. Weet je het al?? Het heeft ook te maken met steentjes in alle kleuren van de regenboog. We gaan…. Mozaïeken! Gedurende 3 bijeenkomsten mag jij aan de slag met je eigen spiegel mozaïeken. Een stoere spiegel met donkere kleuren, of juist een vrolijke lichte spiegel, jij bepaald. Na het harde werk staan er ook leuke spellen op het programma. Levend ganzenbord? Weerwolven? We halen alles uit de kast.
Leeftijd: 8/m 12 jaar
Wanneer?  laatste zondag van de maand 14.00 tot 16.00
Kosten: Vrijwillige bijdrage

LET OP: IN VERBAND MET DE VERLENGDE LOCKDOWN WETEN WIJ HELAAS NOG NIET WANNEER WIJ  MOGEN STARTEN MET DE 3 KNUTSELMIDDAGEN.

  Voornaam (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  Leeftijd (verplicht)

  E-mail adres ouders (verplicht)

  (mobiele) telefoonnummer ouders (verplicht)

  Heeft u bezwaar als er tijdens de dag foto's van uw kind worden genomen, die mogelijk online (facebook) of voor promotie worden gebruikt? (m.b.t. promotie, de foto's zullen dan alleen voor promotie van YMCA-activiteiten worden gebruikt, en zijn niet bruikbaar voor derden)

  Wilt u meer informatie ontvangen over activiteiten in de wijk, georganiseerd door YMCA Ypenburg?

  Ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens, zoals de in de privacyverklaring van YMCA Ypenburg beschreven doeleinden. (opent in een nieuw venster)
  akkoord privacy

  Gegevens

  Begin:
  maart 28 @ 14:00
  Einde:
  mei 23 @ 16:00

  Locatie

  Piet Vink
  Plesmanlaan 217B
  Den Haag,
  + Google Maps