Veilige zooltjes

Veiligheid vinden wij erg belangrijk daarom zijn we blij met het feit dat wij in samenwerking met VeiligeVoeten.nl veilige zooltjes kunnen aanbieden voor een mooie prijs. De zooltjes zijn speciale beschermende inlegzooltjes, gemaakt van zeer moeilijk doordringbaar materiaal vergelijkbaar met een kogelvrij vest. De veiligheidszooltjes zijn flexibel en buigen daarom goed mee bij alle bewegingen. De zooltjes hebben een standaard maat en kunnen op elk gewenst formaat worden geknipt.

De YMCA Ypenburg kan u de zooltjes voor €7,- per paar. Hieronder kunt u invullen dat u zooltjes wil bestellen, zodat wij een indicatie hebben hoeveel zooltjes wij moeten bestellen.

De zooltjes zijn de zondag (23-08) voorafgaand aan het bouwdorp op te halen bij het hek tussen 11:00 en 14:00 en moeten contant worden afgerekend (graag gepast). Omdat de zooltjes op maat gemaakt moeten worden en dit wat tijd kost hebben wij voor de zondag gekozen om geen tijd te verliezen op maandag tijdens het bouwdorp.Let Op! Wij zijn niet verantwoordelijk voor het dragen van de veiligheidsbrillen en/of de zooltjes. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van u en uw kind(eren).