Lego League

YMCA Ypenburg neemt met een team deel aan de First ® Lego League. Vanaf midden oktober tot eind januari bouwen we aan een robot die verschillende missies moet voltooien. Tijdens het hele traject staan de Core Values van First Lego League, zoals sportiviteit, samenwerking en respect voor elkaar hebben, centraal.

In dit nieuwe seizoen van FIRST® LEGO® League gaan deelnemers hun fantasie gebruiken om de kunstwereld opnieuw te bekijken. De teams bedenken nieuwe manieren om kunst te creëren en verspreiden over de hele wereld.

Wat is jouw favoriete hobby? En hoe zorg jij ervoor dat al jouw vrienden en familie te weten komen over jouw hobby? Aan alle techneuten de taak om hier een oplossing voor te bedenken! 

Dus ben jij: creatief, technisch, een teamspeler, tussen 11 en 15 jaar en een fantastische programmeur of lego-bouwermeester? Meld je dan snel aan. Deed je eerder mee en ben je nu te oud? Wellicht vind je het dan leuk om te coachen?

Het bouwen zal plaatsvinden op de zondagmiddagen vanaf 22 oktober tussen 13:00 en 16:00. We legoen in het Piet Vink centrum. Afhankelijk van concentratie van de kinderenen voortgang kan hier van worden afgeweken.

De regio-finale is 28 januari 2024 in het Museon.

De prijs van de activitei 60 euro (neem contact op voor een sociaal tarief als u dit niet kan betalen).