Tandemweekend

Het Tandemweekend

TANDEMWEEKEND 2024 is VOL

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven voor 2025.

Het tandemweekend is een weekend voor mensen met en zonder een visuele beperking. Het is een weekend gericht op sportief bezig zijn.  Overdag worden er fietstochten op de tandem gemaakt met een lengte van dertig tot zestig kilometer. Elke dag zijn er nieuwe routes beschikbaar, voor elke fietser een passende afstand.

Er wordt gefietst door de schitterende omgeving van Winterswijk. We verblijven in een prettige groepsaccommodatie die geschikt is voor blinden en slechtzienden. Uiteraard zijn alle maaltijden inclusief: vanaf het ontbijt, een lekkere lunch onderweg en een heerlijk diner in de avond. Ook zijn tussendoortjes en elke dag een gezellige borrel bij de inschrijfprijs inbegrepen. In de avond zorgen wij voor een gezellig programma en kan er volop nagepraat worden over een leuke dag. 

Het weekend wordt georganiseerd door YMCA Ypenburg, een organisatie die 100% draait op vrijwilligers en jaarrond activiteiten organiseert voor kinderen vanaf 5 tot 15 jaar. Dit weekend is voor ons heel bijzonder, omdat het een andere doelgroep betreft. Wél wordt het heel erg gewaardeerd door zowel deelnemers als vrijwilligers, het is dan ook al jaren een groot succes waar nog lang over wordt nagepraat.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt 70% van de kosten gedekt door subsidie en sponsering. 

Locatie

‘Masterveld’ (voorheen Te Paske, dezelfde locatie als in 2022) in Winterswijk. We starten het weekend bij het treinstation van Winterswijk, dus arriveren per trein is een hele goede optie. Voor bagage hebben wij een mooie bus.

Wanneer?

Vanaf vrijdagochtend 26 april tot zondag 28 april 2024. Kan je niet op alle dagen aanwezig zijn, maar lijkt het je alsnog ontzettend leuk om aan dit mooie weekend deel te nemen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de organisatie, dan kijken we samen wat er eventueel aan mogelijkheden zijn.

Kosten

De kosten voor een achterrijder tijdens het tandemweekend bedragen 150 euro per persoon. Een voorrijder betaaldt 100 euro. Hiervoor krijgt u een bed in een kamer, drie maaltijden per dag, koffie, thee en fris en tussendoortjes. Bij de inschrijving wordt je gevraagd aan te geven wie je voorrijder is. Let op! Kun je geen voorrijder aandragen? Dan hebben we reserverijders bij YMCA Ypenburg. Je ontvangt een bericht van de organisatie als je bent gekoppeld aan een voorrijder, pas daarna is je inschrijving definitief. 

Vragen?

Wij hebben alle antwoorden! Mail naar [email protected] en we helpen je verder.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en hebben zin in een onvergetelijk weekend!