Aanmelden Bouwdorp

Belangrijke mededeling

Sinds 2015 organiseren we het bouwdorp op het GAVI terrein achter het Hofbad, maar dit jaar zijn we noodgedwongen te verhuizen vanwege de bouw van een tramremise voor de HTM. We hebben gelukkig een nieuwe plek gevonden op het evenemententerrein aan het Klaverveld in Leidscheveen. Organisatorisch een enorme uitdaging, maar ook een unieke kans om de leukste week van het jaar nóg beter te maken. Omdat de vergunning nog niet verleend is, kunnen we met minder zekerheid als voorgaande jaren garanderen dat het doorgaat. Gaat het niet door, gaan we er alles aan doen om een andere plek of toch terug op de GAVI-kavel te komen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen op uw begrip.

Er zijn vooralsnog maximaal 200 plekken beschikbaar en net als afgelopen jaren verwachten wij geruime tijd voor bouwdorp vol te zijn. Wacht daarom niet te lang met inschrijven: er is geen wachtlijst.

Sluit je aan bij onze vrijwilligers-familie via het aanmeldformulier op de website. Van harte welkom!

Bouwdorp 2024 is volledig vol. De inschrijvingen voor bouwdorp 2025 starten in april volgend jaar: hou onze social media daarvoor in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Ken je iemand die graag een week of een aantal dagen vrijwilligerswerk wil doen? Neem contact met ons op via [email protected]