Vrijwilliger worden bij de Huttenbouwweek

Het bouwdorp van YMCA Ypenburg is volledig een initiatief van vrijwilligers! Dat houdt in dat alle voorbereidingen, de activiteiten en het bouwdorp zelf door vrijwilligers worden gedaan.

En dat betekend een hoop vrijwilligerswerk en veel verschillende functies. Uiteraard hebben we een kerngroep die de voorbereidingen in gang zet, en aan de gang houdt, maar ook voor de week zelf is er genoeg te doen.

Zo zoeken we nog begeleiders (m/v) voor de week van het bouwdorp zelf, die de kinderen willen begeleiden en helpen tijdens de week, maar ook die kunnen helpen bij de grote spelen die ’s middags in de week gedaan worden.

Meld jij je voor het eerst aan? Dan wordt er contact met je opgenomen voor een kennismaking en het aanvragen van een VOG. Ook krijg je een introductiecursus “Vrijwilligerswerk” vlak voor de huttenbouwweek.

Voor het vrijwilligerswerk is in principe een minimum leeftijd voor de vrijwilligers van 16 jaar. Een maximum leeftijd is er niet. Enthousiasme om met kinderen te werken, een positieve en leergierige instelling zijn kwaliteiten die zeer gewaardeerd worden

Meldt je nu aan als vrijwilliger voor de huttenbouwweek!

Ik meld mij aan als vrijwilliger