Tienertour

Nog één aller-aller-allerlaatste keer, gaan we nog één keer: op kamp! Voor iedereen die er de eerste keer was, daarna is mee geweest of het een keer wil meemaken

Waar jullie vorig jaar nog dachten nog minimaal één keer mee te kunnen, viel het toch een beetje tegen dat besloten werd dat de maximale leeftijd voor kampdeelnemers werd aangepast. Maar omdat we jullie zo gezellig vinden (en omdat we een beetje hebben toegegeven aan jullie alsjeblieft, toe nou, nog eentje dan, pleaaaaase, puppyogen), doen we stiekem nog één finale editie.

Het plan is simpel: van donderdag 25 juli tot zondag 28 juli gaan we met een gezellige kleine groep op pad. Je kunt de beste kampspellen van de afgelopen jaren verwachten, maar ook gewoon lekker veel chill-tijd, een uitje naar omliggende steden, een nachtelijke jacht naar aardbijen (als die daar zijn, even opzoeken), samen koken en kampvuurstaren.

We blijven op Scoutingkampeerterrein St. Walrick in Overasselt: dat ligt bij Nijmegen. We hebben een leuk veldje gereserveerd. We bespreken in de app nog even hoe we het doen met tentjes, maar hoe dan ook wordt het kamperen. De kosten voor dit lange weekend zijn 120 euro.

Wij hebben er heel veel zin in!